fredag, augusti 07, 2009

Stygnen borta!

I morse kl tio var det dags för att ta bort stygnen på BVC (distriktsköterskan). Oj oj vad Tuva var tapper! BVC-sköterskan Gunnel frågade om Tuva kunde tänka sig att lägga sig på sängen, annars gick det bra om hon satt i mammas knä. Men Tuva la sig på britsen.

Första två stygnen gick bort lätt. Tredje stygnet ville inte riktigt... Gunnel pillade och pillade med den där grejen de liksom skär upp stygnen med. Hon började då på fjärde och sista istället och tog bort det, men då ville inte Tuva mer! Hon grät och sa att hon inte ville... Därefter försökte Gunnel med tredje igen. Hon sa till mig att hon hade lossat det, det var liksom bara att dra, det hade tyvärr vuxit fast lite. Blä, Tuva såg nog tyvärr min min för det såg läskigt ut när hon liksom bara fick DRA för att få loss det. Hela ögonbrynet drogs ut och Tuva grät... :-(

Gunnel sa att Tuva var värd en belöning för att hon var så duktig och hon frågade om hon ville ha en ring. "Eller du vill kanske ha klistermärke?" sa hon. Jo klistermärken ville Tuva ha! Gunnel tyckte Tuva var värd två! ;-)

Astrid Lindgrens Värld var TOPPEN! Ingen magsjuka och allt gick så fantastiskt bra bara! :-)

Nu väntar middagsdisken och sedan kommer Nette Simon och barnen in en liten stund.

Ha det bra! Bilder från Astrid Lindgrens Värld kommer senare.

1 kommentar:

  1. SKönt med tröst, nappen;-)
    Duktig Tuva!!

    Jenny

    SvaraRadera