söndag, september 27, 2009

Snart oktober...

Blir en för mig på många sätt Rosa månad. ;-) Jag ska stå och sälja rosa bandet produkter tillsammans med en annan tjej som är med i Blekinge Bröstcancer Förening inne på Kronan köpcentrum den 17 okt. Titta gärna förbi! :-)

Det andra rosa i oktober är Tuvas födelsedag. Hon ska ju få ett rosa Barbiehus och massor av rosa barbiemöbler (heter t o m Barbie Pink).

Ha ha nu var jag väl fyndig! :-)

3 kommentarer:

  1. Ser att du oxå ha rosa blogg oktober i all ära:-)

    Mamma sätter in pengar till cancerfonden varje månad o det beundra jag henne för som är pensionär nu o ej ha så mkt själv:-)Men hon vill stödja säger hon iom att både min bror o mamma drabbats av denna hemska sjukdom.-( Jag tro jag oxå skall börja skänka. En god gärning känns alltid rätt;-)

    Emmie feber än, runt 38 gr men pigg.
    Ej dagis i morrn lr gympa på ons:-( Tyvärr.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja ha, har för mig att du annars nästan alltid har rosa blggg? Är det bara okt till ära du har det? Jag går tillbaka till annan färg sedan tror jag. Är INGEN rosa människa. ;-)

    Jag har ju annars bara egna bilder i min blogg men sökte på rosa bandet och hittade ju lite! :-) Kul testa lite i sin blogg.

    Tuva är pigg. Hon var hos hos Nette och Sanna när jag var och klippte mig vid nio, Sanna är också febrig, antagligen samma skit. ;-)

    Nu hämta Freja sedan åka och köpa nya gympaskor till Freja. De vi köpte för en mån sedan är REDAN sönder... Måste ju ha gympadojjor till fre och Skoljoggen ju!

    Ha det bra!
    Kram Chri

    SvaraRadera
  3. Jo det e sant jag ha rosa annars oxå men passar ju kalas nu i okt, JAG är rosa;-)

    Oj skorna redan sönder, Ellen är kanon.
    Men dem hon ha inne på gympan får hon ej ha ute på skoljoggen, lär ju vara kladdigt med lera osv där dem går:-O
    Hon ha andra gympa skor till det.

    Emmie pigg MEN feber än.
    Nu kaffe dags.

    Trevlig dag!

    Ps du få gärna komm i min blogg ds

    SvaraRadera