tisdag, september 22, 2009

Freja är stolt.

Hon vågade ta blodprov i armen i eftermiddags på Vårdcentarelen. ;-) Freja är en underbar glad och pigg tjej, meeeen, hon har klagat på magont till och från under ett års tid nu (sen hon började lekis). Hon hade aldrig ont i magen under dagistiden... Vi är allt lite oroade av detta...

I morse var det dags igen... Det är så svårt att veta vad man ska göra i det läget. Nu sa vi att hon kan inte bara vara hemma för magont hela tiden, ni fick vi ringa vårdcentralen. Magnus tog hela den biten (jag har tagit det andra gånger, ex i maj var vi inne på akuten då trodde de att det var blindtarmen pga att hon även hade feber då).

Nu tog hon blodprov jätteduktigt, med Embla plåster (bedövningsplåster) i armvecken. Vi (och läkarna) tror ju inte på något medicinskt fel, men vill ju så klart utesluta det, utan vi tror mer på allmän "oro", Freja är en känslig tjej och hon känner efter väldigt mycket. Har hon ont någonstans känner hon efter och känner efter. ;-) Vi ska även kolla upp med skolan OM det skulle kunna vara något i klassen som skulle kunna oroa henne.

Idag har Freja annars varit himla pigg och glad sa Magnus. Har knappt inte alls klagat på magont... De har inte bara "slappat" utan Freja har läst en lång lättläst bok från bibblan som hon har lånat när hon varit där med klassen.

För att lugna henne och göra henne avslappnad inför provtagningen i eftermiddags tog Magnus fram den nyinköpta dansmattan till vår PlayStation. Det var svårt men kul enligt Freja och Magnus.

Men hon är svår vår kära Freja, nu är hon precis som vanligt igen, glad och pigg. Men hon har nog en känslig personlighet... Tror den personligheten visade sig redan när hon var bebis, hon hade skrikmycket kolik, lääänge, i ca 9 mån höll den på.... Stackars lilla flicka...

Men hon är så fin, och alla duger som de är!!! :-)

Må väl! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar