söndag, juli 05, 2009

Vilken härlig dag vi haft i Ronneby! :-)

I morse kom vi hastigt och lustigt på att vi tar åker och "våldgästar" mormor och morfar i Ronneby! :-) Det är tyvärr ganska sällan vi är där... Man har ofta fullt upp här hemma. Det är mycket som bara blir liggande i veckorna. Visst man måste hinna umgås och leva också, men vekligheten är ändå verkligheten, att allt helt enkelt måste funka liksom. Sedan är det ju så att de ganska sällan är hemma i Ronneby. De bor i ju nästan i sin presentaffär inne i Karlskrona!

Presentaffär ja... Pappa jobbar hårt med att marknadsföra mors affär. Han kom att på att, herre gud, hon skulle ju kunna visa upp sig och sin affär på ett enkelt sätt på nätet!

Ha ha, pappa är en "gubbe" på 66 bast, som faktiskt hänger med en hel del i vad som händer i vårt digitala informationssamhälle! ;-) Han hoppas kunna använda bloggen till att lägga in bilder på lite nyinkommet mm, men även att rent allmänt visa sortimentet, tex att hon har hemskt mycket fint från Färg & Form (bla det kända molnmönstret). Och att Ernst (han barfota-mannen med det konstiga efternamnet) har formgett en kollektion för just Färg & Form.

Jag hjälpte pappa att komma igång med allt. Barnen hade det bra och klagade inte. Tuva lekte med mina gamla dockor, Freja spelade NintendoDS. Mormior bjöd på våfflor till lunch. Det regnade tyvärr en hel del! Man när det slutade regna plockade barnen smultron som de trädde på ett grässtrå.

Pappa/morfar, Freja, Mysan och jag åkte till Maxi och handlade. Jag hittade ett par slip-in sandaler och ett snyggt nagellack (lite rost-metalic liksom) på Maxi. :-)

Tuva somnade i bilen och henne är det liksom bara att bära in och lägga, supersmidigt! Freja somnade inte, men var jätteduktig och duschade och så läste vi bok. Sedan lade hon sig och somnade i sitt eget härliga mysiga rum. :-)

Magnus har det bra men det är vamt i Kairo, 33 grader när han landade kl 21.00!

Go natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar