onsdag, juli 08, 2009

Ut i blåbärsskogen!


Idag har vi plockat blåbär! Det är tydligen blåbärsår i år. Freja hade klasskompisen Hanna med lillasyrran Sanna här idag. När mamman kom för att hämta började vi prata om blåbär. Jag och barnen hade tänkt ge oss ut i skogen bakom vårt område och plocka lite nu i veckan, bara så det hade räckt till en paj. Sanna och Hannas mamma sa de hade mängder med blåbär i sin skog. Hon sa att då kunde vi ju gå ut en runda tillsammas och plocka. Sagt och gjort! På med gummistövlarna och iväg! :-)
Vi plockade så det räckte till en paj som vi bakade hos dem. Kaffe till det och livsandarna återvände. :-)
Magnus har det bra i värmen i Kairo. Skulle ev få lite ledig em och försöka få in ett besök till ett av världens sju underverk, pyramiderna.
Tuva tycker att vår Fun light saft smakar sprit!!! :-0 Hur hon nu kan veta det, för sprit har hon då aldrig smakat! ;-) Antar det är att hon tycker saften är stark, och vi sa väl vid midsommar då vi drack snaps att det var "starkt". Hur hon nu kan förknippa saft i ett saftglas med den snaps vi drack till midommar, för vi drack då inte våra snapsar i saftglas! ;-)
Blir kortare bloggande ikväll då mina föräldrar säger de inte hinner läsa ikapp! ;-)
Hej svejs!

3 kommentarer:

  1. Va fasen, har ni redan blåbär? Då måste vi snart ut och leta också! Snygg blogg/ brodern

    SvaraRadera
  2. Gott med blåbär:-)

    Kul få kommentarer, lr hur? Du få gärna komm på min för jag vet du läser den:-)

    Ses i morrn.
    Kram JO

    SvaraRadera
  3. Dina kommentarer försvinner inte men färgen på den klickbara länken til kommentarerna försvinner av någon anledning. Men håller man markören över där länken borde vara så kommer den fram i rött.

    SvaraRadera