lördag, januari 02, 2010

Skidorna har åkt fram!





När Patrik och Eva hade åkt i förmiddags plockade vi fram "julklappsskidorna" till barnen. Farmor och farfar hade köpt till dem, men det var ingen riktig "julklapp". Vi bestämde tillsammans med farmor och farfar att det är ju HIMLA trist att få skidor OM det nu inte hade varit en vit jul. Hade det inte kommit snö nu hade vi väntat och plockat fram dem den dagen det kom snö denna vinter. Vi vet av erfarenhet att den dagen snön kommer, är skidorna slut i affärerna.

Freja kunde använda sina gamla skidor och stavar, men fick nya pjäxor, Tuva kunde ha Frejas gamla pjäxor men med nya skidor och stavar. Freja fullkomligt älskar att åka skidor, och hon är riktigt duktig! Hon är en stark och smidig tjej med grym balans. Tuva kämpade på, inga sura miner även om hon och skidorna allt som oftats låg i en trasslig hög! ;-) Hon utbrast emellanåt "dumma dumma skidor" men humöret var på topp! :-)

Jag blir helsugen på att åka själv, men jag har inga skidor... ;-)












1 kommentar:

  1. Hej, vilka mysiga vinterbilder.
    Härligt med lite aktiviteter som barnen tycker är roliga.
    Man får passa på så länge snön nu finns kvar, men nu verkar det som det ska komma in lite snö till så vi får väl se hur det blir. Har ju varit ordentligt kallt ett tag nu. Folk har till och med vågat sig ut på isen (jag är lite feg med det)

    Hoppas ni får en bra vecka, är ju vardag igen med ett litet uppehåll för onsdagen :-)

    SvaraRadera