måndag, januari 11, 2010

Första skoladagen.

Tuva har idag fler koppor, men helt överkomligt. Tack och lov har hon i stort sätt inte några koppor i ansiktet. :-) Skönt, då slipper hon få ärr där. Tuva har mest koppor på ryggen, nacken och i rumpan.

Jag hämtade en nöjd Freja hos en klasskompis hon hade följt med hem idag efter skolan. Första skoldagen för terminen hade varit bra. De hade fått skriva vad de hade gjort på lovet. Freja hade bla skrivit Jag och Tuva har åkt skridskor.

Efter skolan hade Freja och kompisen bla åkt pulka. Vi åt god köttfärs- och pastasoppa när jag hade hämtat Freja. Tack Findus säger jag! ;-) Findus har ett antal nya frysta soppor "på påse" utan onödiga tillsatser stod det. Jag läste faktiskt innehållsförteckningen och det fanns inte ett enda E-nummer!!! :-) Det stod bara helt vanliga saker som köttfärs, tomater etc. Freja älskade soppan. Tuva var trött och febrig och ville inte ha någon mat. Hon låg och nästan somnade i saccosäcken framför TV:n i köket.

En trött och tjurig Freja somnade tio i åtta. Nu märks det att skolan har börjat! Tuva sov kl sju redan, men vaknade nyss och bara grät och grät och sa aj, och hade över 39 graders feber. Då är det alvedondags tycker vi! Lill-snuttan ligger nu hos pappa i soffan i källaren.

Må väl!

PS. Kusinerna Matilda och Jesper-Jonatan har också haft vattkoppor nu. Matilda hade ungefär som Tuva har det, J-Jo hade ENORMT mycket koppor, han såg ut som köttfärs i ansiktet sa Patrik. :-( ;-)

1 kommentar:

  1. Ellen var oxå jätte nöjd med 1a skol dagen;-)
    Vad rätt pigg trots somnat sent.

    Kul leka med kompis, I dag skall Ellen åka med Karolina hem med skolbussen. Gjort det förut, det är så spännande tycker Ellen:-)
    Nåt nytt ju!!

    SKönt T ej fått så mkt koppor, kliar ju så. Hög feber hon har oxå, mindre kul.

    Emmie påd agis igår, var såå kul tyckte hon men ville ej dit först. Ha ju varit ledig länge:-( Men hade ju kul då hon väl kom dit, det vet vi ju:-)

    Ha en bra tisdag, jag kämpar på.
    Kram J

    SvaraRadera