fredag, oktober 16, 2009

Rosa Bandet försäljning!


Det BLIR Rosa Bandet-försäljning för mig i morgon. I Wachtmaister. Så kom gärna och säg hej till mig! :-) Vi ska sälja himla fina saker, inte bara det traditionella Rosa Bandet i tyg. Det kommer finnas pennor, pins, tygväska, smörknivar och ett häftigt plastarmband där det står "Älska Livet". Jag har ett sådan från ett annat år. Man kommer att kunna köpa en rosa heliumballong och pengarna går oavkortat till bröstcancerforskningen. Magnus ska in med barnen och de ska få köpa en ballong var.

Nu ikväll är Freja på skoldisco. Hon följde med klasskompisen Ellen hem från fritids vid två-tiden och så blev de "partystylade" av Ellens mamma Jenny. Jag hämtade dem efter jobbet halv fem och så körde vi hem och Freja fick bara snabbt byta kläder, sen bar det iväg, dicsot började halv sex.

Tuva ligger i vårt rum och håller på att somna. Hon är alltid så himla trött den lilla tjejan... Brås på mig, jag har ett enormt sömnbehov! ;-)

Mamma passade ju tjejerna igår och hon hade ljusbollarna jag hittade på Formex-mässan med sig. Åååå, de blev sååå bra i vardagsrumsfönstren! Behövde något där då de nya "blomlamporna" jag köpte för någon månad sedan är lite låga.

Ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar