lördag, oktober 24, 2009

Nu har vi firat en fyraåring!

Oj vilken dag! Tuva somnade nästan mitt i vällingen ikväll. Annars brukar vi borsta tänderna efter vällingen och sedan lägga henne i vår säng så somnar hon själv där.

Vi väckte henne med sång i morse kl halv åtta. Då hade Freja varit vaken i en timme och spelat lite Nintendo och tittat på TV.

Vi fick sjunga Ja må hon leva två gånger, första gången sov hon sig igenom. När hon sedan vaknade till tog vi den en gång till.

Hon blev nöjd och glad för alla presenter. Vi gav henne ett "badrum" till Barbiehuset på morgonen. Hon hade ju inte fått Barbiehuset då, det fick hon när farmor och farfar kom, men hon blev så glad och dockorna fick genast bada och gå på toa. ;-) Hon fick även en Barbiedocka med två bebisar, vagn och en bärsele.

När farmor och farfar kom fick hon alltså Barbiehuset i ett stooort inslaget paket. Mormor och morfar kom med en köksinredning till Barbiehuset. Mormor hade även sytt nytt täcke och kudde till min gamla Sindy-säng som passade så fint i huset med lite justeringar, vi fick ta bort sänghimlen för att den skulle få plats. ;-)

Mormor hade på begäran gjort en god förrätt, Bruschetta. De bjöd oss på det i somras och vi gillade det skarpt! :-) Till huvudrätt åt vi Magnus goda kycklinggryta med kokosmjölk och nudlar, eller för den som ville, ris.

Efterrätten blev den goda rulltårtan jag bakat. Men innan efterrätten spelade vi det Bingospel Freja fick på morgonen när Tuva öppnade sina presenter. Det var en uppskattad present! Alla kan ju vara med på sina villkor och allt handlar ju bara om tur! :-)

Tuva fick även en hel-läcker klänning som farmor köpte till henne på Astrid Lindgrens värld. Den är väldigt mycket Pippi Långstrump! ;-) Av Magnus morbror och moster fick hon en Ken-docka, en kille måste ju bo i Barbiehuset! ;-) Vi gav henne guldklänningen, ett nattlinne och en liten söt oktober-tavla.

Slutet gott allting gott - sov gott! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar