lördag, februari 13, 2010

Skotta städa spackla slipa spisa

Vår lördag i "S". ;-)

Ja och SUPER lös tand! Freja satt i sitt rum och pysslade i morse och kom plötsligt ut till oss och grät. Då hade hon (aja baja!) försökt öppna en limflaska med tänderna. Som tur var var det en mjölktand, nedre vänster hörntand. Hon kände att den var lite lös redan i augusti eller något, men sedan har det inte hänt mer med den. Men nu plötsligt blev den jättelös och det blödde lite. Men den är kvar i munnen än, vi får se hur länge. ;-)

Freja har lekt hos Sanna idag. Tuva har kuckilurat hemma. Hon var även med pappa Magnus och köpte brädor och lördagsgodis i förmiddags.

Jag började skotta medan de var i väg och när de kom tillbaka hjälpte Magnus till. Oj vad snö det har kommit nu! Nu börjar det bli svårt att veta var man ska göra av all snö man skottar bort från uppfarten.

Efter det städade jag av övervåningen supersnabbt. Kändes inte som att jag ville lägga ner en massa tid på det när Magnus ändå skulle slipa dörrposten in till vårt sovrum under dagen.

Jag och Tuva gick och hämtade Freja hos Sanna vid halvfyra tiden. På hemvägen mötte vi plogbilen och båda tjejerna blev lite rädda och stirriga när den kom. Den ÄR stor och vi visste inte vilken sida den skulle ploga på. Dagens dramatik här hos oss. ;-)

Nu är klockan åtta och vi väntar på att Melodifesivalen ska börja. Tjejerna har lekt så fint tillsammans nu ikväll, de leker att de åker skridskor på vardagsrumsgolvet med raggsockar på fötterna. Tuva har sin Tingeling-dräkt och Freja sin High School Musical klänning på sig. Det blir liksom halt med raggsockar. ;-)

Vi har lovat Freja att få titta på Melodifestivalen, hon är ju stor nu, snart åtta år! Tuva får vänta några år, så hon skall snart nattas. Tror det är viktigt att Freja får känna sig stor, när Tuva är sju-åtta år får hon också vara uppe och titta på melodifetsivalen! ;-) Tuvas tid kommer liksom.

Vi har även hunnit Skypa med mormor och morfar efter Bolibompa. Tuva visade och höll upp de potatisskruvar vi festade på.

Hoppas på att få tillfälle att prova mina skidor imorgon.

Må väl!

PS: Vi SPISADE på tacos i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar