onsdag, februari 24, 2010

Och så var det BILDER!

Kaffe och sommardrömmar vid köksbordet. Ja, och så 2000 kr fattigare. Men oj vad mycket mer barnkläder jag fick för de pengarna, än för de 2000 på Blingo! ;-) Har bla beställt en sk soft shell-jacka till Freja, som vårjacka.


Så här kul hade Freja och Tuva det på Marinmuseum i går! Det var massor av pyssel och aktiviteter. Freja sa att hon hade letat länge innan hon hittade någon tjej att använda till denna grej. Tuva blev en (bus?) kille! ;-) Bilderna är målade i akvarell av Blekingekonstnären Åke Franzén och barnens ansikten är ett riktigt foto de tog på Marinmuseum. Ja, det är inte en original-akvarell, utan bildena är jobbade med i tex Photo Shop. Det kunde tydligen bli samlarvärde på sånada här "bilder".



Våra älskade tjejer i morse på väg ut till bilen och den korta färden till farmor och farfar. Tuva med gosedjur och snuttefilten. Frejas älskade delfin från Kolmården var redan ordentligt nerpackad.



Ha ha, där under finns en altan! Vilken underbar vår-vinterdag vi haft idag! Tyvärr gav jag (och Jenny, Emmie och Elvira) oss ut på promenad för sent, då hade solen skymts av moln. Men skönt att komma ut lite ändå!





2 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig promenad, kul med vuxet sällskap:-) Emmie nöjd.

    Lycka till nu så hörs vi då du är hemma igen, allt kommer gå kanon!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Spark i baken idag! Tråkigt att det behövs men när nu läget är som det är så måste det väl ändå vara ett spännande steg på vägen mot två bröst :)

    SvaraRadera