fredag, mars 12, 2010

Madagaskar 2

Ååå, vad härligt med fredag! :-) Fredagsmys med popcorn och chips till Hotell Kantarell och Amigo och sedan när Tuvan somnat, Let´s Dance och humorprogrammet Solsidan på fyran. Oj vad jag skrattar, man både känner igen sig - och inte. ;-) Freja brukar somna precis innan Solsidan börjar, och lika bra är det, för det är väl inte helt barnanpassad humor. ;-)

Efter Amigo, innan Let´s Dance började, tittade vi på Madagarskar 2 på dvd. Det märks att Freja är äldre nu och tänker mer, för hon blev jätteledsen när hon såg den lilla lejonungen i filmen återförenas med sina föräldrar i vuxen ålder. Den hade kommit bort från föräldrarna när den var liten. Det var inte speciellt sorgligt skildrat, men hon TÄNKTE sig det sorgliga liksom. Lilla gumman.

Fick värsta chocken idag... Mamma ringde mig och sa att en ytligt bekants dotter på 33 år hade dött under snorkling med familjen i Egypten... Hon lämnade efter sig två flickor i Freja och Tuvas ålder. Det måste göra så ont för de efterlevande att man inte fattar hur de ska ta sig upp ur avgrundsdjupet! Två flickor har förlorat den mamma de så väl behöver under uppväxten. :-(

Ta vara på livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar