onsdag, december 02, 2009

Hjärt-manngrynsgröt


Nyss hemkommen från jobbet. Det fick bli gammaldags "snabb-mat" idag, manngrynsgröt. Barnen älskar det! Bra att Tuva äter det då det ju består av mjölk, för Tuva vägrar ju att dricka mjölk. På detta sätt får man i henne lite i alla fall.

Nu är Freja hämtade av kompisen Karolina och hennes mamma för färd till gympan. Magnus ska skjutsa Tuva till sin gympa.
Jag, ja, jag ska iväg på "gajej"! Ut på julbord med jobbet. Ska bli himla trevligt! Har sminkat mig och nu väntar klänningen på att jag ska ta på mig den. Kul att få "klä upp sig", i mitt jobb är man ju sällan så där väldigt "uppklädd" om man säger så!

Fick idag reda på en massa förändringar på jobbet... Det blir säkert bra, men känns lite allt lite nervöst. Hade ställt in mig på en sak och så bidde det inte riktigt så. Men för min del tror jag ändå det resulterar i något positivt. Men det lär bli en intensiv vår, Magnus har mycket på sitt jobb och jag lääär ha en hel del jag med. ;-) Men utmaningar stärker en säger man ju!

Ang Magnus "roliga" besked här om dagen som firades med champagne här hemma, så kan jag berätta att han är nominerad till att bli Specialist, det är en slags "post" (tjänst?, hittar ej ordet) som finns på många företag och det innebär en del förändringar i bla övertid, semester och jaaa, lön säkerligen. :-) Men det innebär ju också att han måste kunna ställa upp mycket mer etc. Detta kommer att träda i kraft vid årskiftet. Detta var vad Magnus behövde på jobbet nu, en kick framåt! :-)

Må väl! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar