onsdag, maj 19, 2010

Vårfest

Idag kompade jag ut lite tidigare, så att jag skulle hinna titta- och lyssna på Tuva och hennes dagiskompisar som sjöng en massa härliga sånger för oss i lekhallen på dagis. Efteråt bjöds det i vanlig ordning på fröken Eva-Britts goda tårta med kaffe eller saft till, ute på gården.

Farmor och farfar hämtade mig på jobbet och så körde vi och hämtade Freja på fritids, hon ville ju också vara med. Det är ju så klart roligt för de gamla "nyckelpigebarnen" att hälsa på dagis igen, och se sina småsyskon sjunga på Vårfesten. Oj oj, tiden går fort, nästa år blir ju sista året med dagisbarn för oss!

Idag har Magnus haft tysklandbesök på jobbet, så han kunde tyvärr inte vara med på Vårfesten. Efter jobbet körde han och storhandlade. Vi ska på picknick med Frejas klass imorgon kväll, och på lördag ska vi ju fira Frejan. Litegrann att handla med andra ord.

Imorgon är det sk "gammeldags skoldag" på Frejas skola. De har under hela veckan pratat om hur det var i skolan förr i tiden. Barnen fick gärna vara klädda lite gammaldags. Freja ska faktiskt ha på sig sin examensklänning från förra året, en enkel blå-vitrandig bomullsklänning. I håret ska hon ha flätor med rosetter. Efter skolan ska Freja med klasskompisen Hanna hem. Sådant gillar Frejan! ;-)

Må väl! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar