lördag, april 17, 2010

Tyget, bilder

Jaha, så här blev det. :-)

Magnus och pappa försöker få tyget att hänga rakt.

Magnus och hans pappa byggde denna "ställning" till trappen förra helgen, för att kunna tapetsera det höga trapp-partiet, men även för att kunna hänga upp detta tyg. Tuva tyckte det var så spännande att krypa under för att kunna gå ner i källaren.



3 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Det blev superfint med det nya tyget. Jag ser att ni har målat eran trappa vit och det är precis vad jag vill göra. Vi har en trappa i furu och jag tycker inte om furu. När jag såg eran fina trappa blev jag verkligen sugen på att måla om våran trappa.
    Skönt att ni hittade på tjejerna, det känns som långa minuter och man hinner tänka många otäcka tankar innan man hittar på sina barn igen.
    Efteråt undrar man om man överreagerade men barnen är ju det käraste man har.
    Ha en härlig vecka.
    Kramar från..Anette

    SvaraRadera
  2. Med vilken skräck jag läste detta, hua:-( Man vill ju ej att det skall hända ens lr andras barn nånting. HUA!!
    Skönt ni fann dem.

    Bli kanon i hallen-. Take care.
    Jenny

    SvaraRadera
  3. Tack Anette och Jenny! :-) Jo det blir super i hallen! Trappen ja... Den har faktiskt varit vit så länge vi bott här (snart 6 år). Men den vita färgen var väldigt åldrad och gulnad och det var en väldigt blank färg. Nu har vi en väldigt kritvit färg och matt. Gillar det! :-) Tror trappen från början här var brunbetsad. Har nog aldrig varit furu. Men håller med dig Anette, jag är inte heller förtjust i furu... ;-)

    Ja barnen ja, vilka huliganer! ;-) Men som sagt, tre tjejer försvinner ju inte bara så där... Men visst blev jag orlig, jag är värsta hönsmamman.

    Ha det bra!
    Kram

    SvaraRadera