måndag, juni 07, 2010

Tuva har handlat!


Idag körde jag och Tuva och köpte Inlines till henne. Hon köpte dem för sina alldeles egna pengar. Lyckliga flicka! Vi tittade på Maxi, Team Sportia och Leksakshuset. De mest prisvärda hittade vi slutligen på Maxi för 349 kr. Visst, kanske dyrt, men det är precis som Frejas, justerbar storlek, 27-30. Tuva har ca 26 nu, så hon lär ju kunna ha dem minst två säsonger. De verkade faktiskt mest "rediga" av alla vi tittade på. De på Leksakshuset var förvisso rosa, men de var ganska "plastiga" tyckte jag. Nettes svägerska hade ett par gamla som vi först skulle köpt för en 50 lapp, men de var alldeles för stora... :-(

Hon har åkt omkring här inne på hela övervåningen nu. Det går ju bra nu innan hon har premiäråkt utomhus, för sedan har vi från och med nu sagt att då förblir inlinesen utomhus, vi vill inte att de repar golven om det fastnat något grus i hjulen eller så.

Ja, dessa inlines är så SÖTA! Freja och jag bara skrattade, för de är verkligen så små och söta. De har bara tre hjul på längden, Frejas och Magnus har fyra. ;-)

Nu har Freja kompisen Wilma från klassen här. Jag och Sofia, Wilmas mamma "bytte barn" någon timme nu på eftermiddagen, Tuva är nu och leker hos Wilmas lillebror Noah (lika gammal och går på samma dagis). Tuva blev så glad att HON fick åka bort och leka! :-)

Vilket väder vi har i dag! Det har regnat katter och hundar nu under eftermiddagen! Tuva tittade ut på gatan genom vardagsrumsfönstren när vi hade hämtat Freja i skolan, och utbrast "mamma det är en bäck ute på vägen!".

Må väl! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar